11 сент. 2010 г., 21:34

На Плевен, с любов 

  Поэзия » Другая
494 0 0

Градът на моето детство,

на моето зряло Сега.

Неизпълнимо вълшебство.

Неразгадана тъга.

 

Тук неразумно се влюбих.

Измислих си луди мечти.

Най-скъпи хора изгубих.

На всички простих... почти.

 

С твойта любов помъдрявах.

Най-святата болка разбрах.

Красотата ти раздавах

и сълзите разпилях.

 

Тайна на моето детство,

магия на моите дни,

скрита в зелено вълшебство.

Вечно такъв остани!

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??