10 июн. 2012 г., 12:28

На прага на устните 

  Поэзия
525 0 2

Затвори очи

и ме виж -

аз  съм там  

под дъгата на утрото,

чакам тебе 

на прага на устните

от целувката

 снощи изпусната,

от целувката – 

тъй разпиляна.

Като капчици дъжд

по листо,

като облак

в косите, 

и слънчева пяна,

като нашата луда любов.

© Истинска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??