Jun 10, 2012, 12:28 PM

На прага на устните 

  Poetry
544 0 2

Затвори очи

и ме виж -

аз  съм там  

под дъгата на утрото,

чакам тебе 

на прага на устните

от целувката

 снощи изпусната,

от целувката – 

тъй разпиляна.

Като капчици дъжд

по листо,

като облак

в косите, 

и слънчева пяна,

като нашата луда любов.

© Истинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??