8 авг. 2009 г., 11:19

На Преслава /моята малка дъщеря/ 

  Поэзия » Для детей
1989 0 5

Порасна бебка вече
и стана мъничко човече.
С лъжичка хапва си обяда,
пълзи и даже сяда.

Крепи се плахо на крачета малки
и пъха във устата залъгалки.
Тъй бързо времето отмина
почти е вече на година.

© Тонка Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??