Aug 8, 2009, 11:19 AM

На Преслава /моята малка дъщеря/ 

  Poetry » For kids
1973 0 5

Порасна бебка вече
и стана мъничко човече.
С лъжичка хапва си обяда,
пълзи и даже сяда.

Крепи се плахо на крачета малки
и пъха във устата залъгалки.
Тъй бързо времето отмина
почти е вече на година.

© Тонка Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??