8 авг. 2013 г., 11:18  

На прицел... 

  Поэзия
1045 0 18

                                                                  "А смисълът на тази бавна смърт 
                                                                  ще прочетеш в кръвта по огледалото.
                                                                  Когато се прицелиш наобратно... "
                                                                    

                                                                   Довереница (Дочка Василева)

 

                                     

                                           ... iyi birşey mi var geriye...

 

 

Когато се прицелиш наобратно
завърта се представата за време
„завинаги!” звучи като оловото

закърпило пробойните ми денем

 

и восъчни са свещите в сърцето

и кървави... когато друг ги пали

когато се прицелиш наобратно

един от двама ни е залив...

 

и нощем акустират кораби

а бреговете още са раними...

когато се прицелиш наобратно

завинаги от теб ще си заминат...

 

 

 

 

 

© Бехрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??