16 авг. 2008 г., 17:28

На раздумка 

  Поэзия
407 0 4

Снощи седнах на раздумка.
Със приятелка стара.
По тъмно...
Отначало не можах да я позная.
Беше в нова новичка премяна.
Но... душата й - все съща.
Ококорила се, още щом се мръкна.
Тръгна пак по своята пътека.
Но... се спря току над мене,
и безмълвна, тя към мен погледна.
- Пак ли ще скиторим двете?!
Милата... Без глас попита.
- Ами да опитаме - отвърнах -
има още време, докато се съмне...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??