22 дек. 2004 г., 11:57

На раздяла 

  Поэзия
1208 0 2

И тази нощ е като всяка друга.
Небе,звезди и тъжната луна.
И питам се дали си струва
да бъда с теб във нощната тъма.

И този път ли ще е така?
Безгрижни,нежни,страстни
и може би със мъничко тъга
един за друг да сме опасни?

Всяка нощ със теб ме води до забрава,
неясна мисъл,тиха лудост. Може би!
И тази нощ ли е такава?
А може би е по - добра дори?

Тъжен, някак си по - друг
си тази вечер с мен.
От тебе лъха нежен студ
като ранно утро в майски ден.

И сякаш имаш нужда
от мен и моите ръце.
И тази нощ не съм ти чужда.
Искаш моето сърце.

Давам ти го цяло,нежно,
копнеещо за теб.
Давам ти и мойто тяло,
отдадено единствено на теб.

© Диана Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??