22 мая 2010 г., 08:23

На разсъмване... 

  Поэзия » Другая
519 0 13

Разплака се небето на разсъмване,

че нощта го беше стиснала за гърлото,

с идеята да й разкаже всичко.

И заваляха хладни и горчиви капки –

                                                       мислите...

 

Небето се разплака на разсъмване.

Сънят не беше сбъдване,

а само... истина.

Която бе изпепелила светлината.

 

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??