May 22, 2010, 8:23 AM

На разсъмване... 

  Poetry » Other
524 0 13

Разплака се небето на разсъмване,

че нощта го беше стиснала за гърлото,

с идеята да й разкаже всичко.

И заваляха хладни и горчиви капки –

                                                       мислите...

 

Небето се разплака на разсъмване.

Сънят не беше сбъдване,

а само... истина.

Която бе изпепелила светлината.

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??