И пак се лутам в тъмнината...
Навън е светло но във мене не!?
Във мен се крие самотата.
Души и мъчи моето сърце.
Как искам със усмивка светла
да посрещна своя ден рожден...
Но уви във мен тъгата
бута ме, ръчка и кори...
Души ме и аз съм в неин плен.
Опитвам се отново аз да се усмихна...
Опитвам се за кой ли път.
Но в крайна сметка ще живея!?
Тъй както отредено е за мен!
© Ангел Все права защищены