1 нояб. 2019 г., 17:01

На ръба 

  Поэзия » Философская, Свободный стих, Другая
505 0 0

Всички спят –

ставам и ходя по перваза.
Другите смеят се –
в ъгъла тъжа.

 

Ръбът е моят връх!
Усмивката – трудна цел.
Пропастта – дома.
Когато истинска съм –
обърнахте гърба!
 
Изправих  се 
с ранени колена.
Тръгнах  си…
Отново по ръба!

© Екатерина Глухова Все права защищены

Произведението е включено в:
  1412 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??