На сбогуване
Знам, пътят към отвъдното
е рождество.
И не е грях,
че е усмихната процесията,
че празничното расо на свещеника
блести като перо от гарван
и осветява мястото,
което иглите на дъжда
ще татуират на сбогуване.
© Владимир Виденов Все права защищены