21 июн. 2018 г., 08:52

На сбогуване 

  Поэзия » Любовная
460 4 12

На сбогуване

 

Е, хайде да запалим по цигара.
Все още, не е свършил този свят.
Не бе любов, това. А много старо
премеждие. Останало назад.

 

А погледът ти зад дима се крие.
На мен пък, във очите ми люти.
Затуй, навярно, и не мога да открия
дотолкова познатите черти.

 

А толкова е тихо. Толкоз тихо,
че тишината във ушите ми, кънти.
Дори и на сбогуване, не си простиха
душите ни. Не казахме "прости".

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??