Недолюбвам аз ламтежи и залози.
Животът ми не е надбягване с кон.
С едничка Истина - с любов живея,
признавам и приемам волята на Бог.
Дрехата на Съдбата своя прекроявам,
съшивам я с иглата на острия си взор.
Спъна ли се в камънаци и в шубраци,
дълго вслушвам се във оня зов от рог.
Да се раня, да спра, да падна - мога,
но знам, потомка съм на жилав род.
На деца и внуци да завещая искам
име светло - греещ в спомен горд.
Samadhi
/Гюлсер Мазлум/
30.06.2016 г.
© Гюлсер Мазлум Все права защищены
Хареса ми!