7 июн. 2008 г., 09:51  

На Теб 

  Поэзия » Другая
988 0 3

Омраза? Ревност? Суета?

Те всички вече са

потъпкани в калта!

Стоя пред теб,

облечена единствено

от Любовта.

Любовнико, ела сега!

Впий устни в моите уста,

гали ме с твоя дъх  в нощта!

Да стоплиш моята снага...

Любовнико - Приятелю,

подай ръка!

Да тръгнем двама в тази

мрачева,

да разпилеем моята душа,

на милиони атоми зрънца!

А след туй, на сутринта,

подобно мънички слънца,

ще греят те във росната трева

и сал едно от тях ще е сълза!

Една сълза по бузата се стича,

подобно дъжд върху стъкло.

Една Любов - Мечта в съня ми

тича.

Дордето я изтрие зарево.

- Пази се!

Туй само ти изрече и

стопи се във съня...

Нима това е Любовта?!

Любов за двама -

но в една душа!

 

2001-2005

© Силфида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??