22 нояб. 2008 г., 10:53

На теб 

  Поэзия » Любовная
915 0 9

Целувките ти са вълшебен извор,
от устните ти жадно пия,
а погледът ти ме пронизва,
усмивката ти е магия.

Очите ти са огледало,
в което себе си оглеждам,
в ръцете ти потръпвам цяла,
от луда страст и дива нежност.

Смехът ти - струя бързотечна,
повлича ме и ме облива,
тъй хубаво е да съм с тебе -
и цяла чувствам се... и жива.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??