12 нояб. 2022 г., 15:31

На теб 

  Поэзия
219 0 1

 

Обич моя, тъй далечна,

вълниста като морето,

непостижима като вечност,

обладала ми сърцето,

 

ти, моя скрита Севда,

мой сън и тежка драма,

не мога да те срещна,

затова с думи те рисувам само...

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??