Nov 12, 2022, 3:31 PM

На теб 

  Poetry
220 0 1

 

Обич моя, тъй далечна,

вълниста като морето,

непостижима като вечност,

обладала ми сърцето,

 

ти, моя скрита Севда,

мой сън и тежка драма,

не мога да те срещна,

затова с думи те рисувам само...

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??