29 мая 2009 г., 08:28

На теория всички се разбираме. 

  Поэзия » Юмористическая
978 0 4

Аудиторията се познава,

туй веднага подразбрах,

хубавото отминава,

май това си е за смях.

 

Щом познават си се всички,

ще им раздадем метлички

весело да си вършеят,

няма вечно да немеят.

 

Интересите са странни,

някак даже едностранни,

уж красивото се вижда,

но от много хора - ненавижда!

© Руми Пан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??