May 29, 2009, 8:28 AM

На теория всички се разбираме. 

  Poetry » Humour
1069 0 4

Аудиторията се познава,

туй веднага подразбрах,

хубавото отминава,

май това си е за смях.

 

Щом познават си се всички,

ще им раздадем метлички

весело да си вършеят,

няма вечно да немеят.

 

Интересите са странни,

някак даже едностранни,

уж красивото се вижда,

но от много хора - ненавижда!

© Руми Пан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??