29.05.2009 г., 8:28 ч.

На теория всички се разбираме. 

  Поезия » Хумористична
981 0 4

Аудиторията се познава,

туй веднага подразбрах,

хубавото отминава,

май това си е за смях.

 

Щом познават си се всички,

ще им раздадем метлички

весело да си вършеят,

няма вечно да немеят.

 

Интересите са странни,

някак даже едностранни,

уж красивото се вижда,

но от много хора - ненавижда!

© Руми Пан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??