9 нояб. 2009 г., 13:07

На тези двамата 

  Поэзия » Юмористическая
596 0 4

Има нещо еднакво
до изумяване в тези двамата.
Не това, че ги срещнах 
в някакви сайтове,
не това, че се скъсват
да свалят мадамите,
не това, че са поетични
и екзалтацията e във кръвта им...

 

Има нещо еднакво. 
Дали не -  безпомощност?
И несмело желание да изплуват
над себе си?
А надолу ги дърпа 
някакво безпокойство.
Парадоксалното е,
че и сили имат,
но не ги търсят в себе си.

 

Обещават ми "нещо 
съвършено различно".
Или може би даже и в това си приличат?
Ще се срещнем, но в друг живот,
ще се видим, но никога,
ще си бъдем достатъчни
и до край безразлични.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??