27 апр. 2010 г., 09:55

На тръгване 

  Поэзия » Другая
584 0 7

Ти знаеш ли,
все повече не ме боли -
не е ли туй чудовищно?
Когато тръгваш,
а наум те моля: „Остани!”,
в душата ми е гробище!

Изпратих толкова Мечти,
които хич не ме обичаха -
защо ли бяха с мене?
Ти кажи!
Нали бе уж Различната.

Разкъсано, сърцето не кърви.
Отдавна не.
По-остри са ми Спомените.
Сега върви!
Не вярвай, ако „Остани!”
неволно съм отронила.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??