19 июл. 2023 г., 15:15

На учителя 

  Поэзия » Свободный стих
323 0 0

На учителя с любов

Мир, обич и възторг

Посвещавам аз това 

За обичта, грижата и мъдростта 

Усмивката и подадената ръка

Благодаря с гордо вдигната глава

И сега е мой ред

Подавам аз успяла ръка

На тези, които ми показаха

Що е то светлина

И ме отгледаха

С толкова много топлина

© Мария Нитова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??