Jul 19, 2023, 3:15 PM

На учителя 

  Poetry » Free verse
325 0 0

На учителя с любов

Мир, обич и възторг

Посвещавам аз това 

За обичта, грижата и мъдростта 

Усмивката и подадената ръка

Благодаря с гордо вдигната глава

И сега е мой ред

Подавам аз успяла ръка

На тези, които ми показаха

Що е то светлина

И ме отгледаха

С толкова много топлина

© Мария Нитова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??