13 мар. 2009 г., 15:20

На Вал 

  Поэзия » Любовная
433 0 0

Обичам те с цялото си сърце

и то за тебе плаче,

за малкото, което то ти даде,

което то за теб разкри.

 

Но там, дълбоко в себе си,

кътче има то за теб,

запечатано с мигове

на радости и тъга,

запечатано с любов,

съхранено на век и веков.

 

*за момичето, което тъй силно обичах

© Юри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??