Обичам те с цялото си сърце
и то за тебе плаче,
за малкото, което то ти даде,
което то за теб разкри.
Но там, дълбоко в себе си,
кътче има то за теб,
запечатано с мигове
на радости и тъга,
запечатано с любов,
съхранено на век и веков.
*за момичето, което тъй силно обичах
© Юри All rights reserved.