2 сент. 2015 г., 21:16

На времето в задъхания бяг 

  Поэзия » Любовная
572 0 6

НА ВРЕМЕТО В ЗАДЪХАНИЯ БЯГ

 

На времето в задъхания бяг, един след друг изнизаха се дните,

в косите ми белеят преспи сняг и бръчки са прорязали очите,

но още нося в своето сърце - онази не изтляваща жарава

от ласките на твоите ръце, която нощите самотни сгрява!

На тръгване остави в бързината, усмивката, с която ме плени

и оттогава пари като огън, надеждата, че ще се върнеш ти!

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??