Живеем на Земята, в която сме създадени. Във срещи и сбогуване боли ни и се лутаме.
Днес заедно пътуваме, а утре може да ни няма. Оставаме си с болката и чакаме си края.
Замислям се понякога - защо ли сме създадени? В пътуването по земята дали не сме наказани?
... с болка... в памет на Иво |
© Ивелина Цветкова Все права защищены