13.11.2008 г., 22:03 ч.

На Земята 

  Поезия » Друга
580 0 4

Живеем на Земята,

в която сме създадени.

Във срещи и сбогуване

боли ни и се лутаме.

 

Днес заедно пътуваме,

а утре може да ни няма.

Оставаме си с болката

и чакаме си края.

 

Замислям се понякога -

защо ли сме създадени?

В пътуването по земята

дали не сме наказани?

 

       ... с болка...

                       в памет на Иво

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??