28 нояб. 2008 г., 22:45

... Начало 

  Поэзия
556 0 0
 

Със сълзите на очите ми

Аз пак вървя напред

Напред по пътя мой

И очаквам пак да срещна някой като теб

Някой с голямо сърце

Някой с топла душа и диамантени очи

Очаквам новата звезда в живота си

 

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??