28.11.2008 г., 22:45 ч.

... Начало 

  Поезия
571 0 0
 

Със сълзите на очите ми

Аз пак вървя напред

Напред по пътя мой

И очаквам пак да срещна някой като теб

Някой с голямо сърце

Някой с топла душа и диамантени очи

Очаквам новата звезда в живота си

 

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??