Nov 28, 2008, 10:45 PM

... Начало 

  Poetry
563 0 0
 

Със сълзите на очите ми

Аз пак вървя напред

Напред по пътя мой

И очаквам пак да срещна някой като теб

Някой с голямо сърце

Някой с топла душа и диамантени очи

Очаквам новата звезда в живота си

 

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??