21 нояб. 2015 г., 00:48  

Начало или край 

  Поэзия » Другая
219 0 0

Началото, да, старото начало...

Началото на трудност и на страх.

Започнало със времето лекува,

започнало във грях.

И с мисълта, че всичко

ще се случи, тъй както

писано е то за нас.

Съдбите вплели се в измама,

в сладост, че животът

е и щастие, и радост.

Реалност, от която изпълнени

със горест и измама, излъгани 

остават повече от двама.

Кога е почнало началото?

Кога повярвахме, че съществува то?

И в фазата на самотата си

несподелена...

По пътя дълъг задаваме въпрос,

къде сме?

Стигнахме ли началото...

Началото на края...?

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??