Началото, да, старото начало...
Началото на трудност и на страх.
Започнало със времето лекува,
започнало във грях.
И с мисълта, че всичко
ще се случи, тъй както
писано е то за нас.
Съдбите вплели се в измама,
в сладост, че животът
е и щастие, и радост.
Реалност, от която изпълнени
със горест и измама, излъгани
остават повече от двама.
Кога е почнало началото?
Кога повярвахме, че съществува то?
И в фазата на самотата си
несподелена...
По пътя дълъг задаваме въпрос,
къде сме?
Стигнахме ли началото...
Началото на края...?
© Ангел Всички права запазени