Сърцето ти
е твърдо като камък,
остане ли
без моя пламък,
защото тръпне
в път опасен,
брулен
от дъха на користта, ужасен.
Над думите ми
малко помъдрувай
и в пламъка им чист
танцувай,
учи се
на безкрайното приятелство,
а не на Кастанедово
гадателство!
До скоро беше волна,
млада
и погледът ти
носеше наслада,
в която се съдържа
твойта сила,
че с този пламък
ставаш мила.
- Приятелството ни
е силата крилата,
с която правиш ме
богата.
© Валери Рибаров Все права защищены