12 нояб. 2018 г., 08:54

Над нещата - Вярвам /Неделя/ 

  Поэзия » Другая
435 6 6

Можеше да дойде днес, но – не!

Бе решила, че така ѝ е добре.

Позагали гръбчето на планината.

Тя се гушна в светлината.

 

Беше обич, от щастливите.

С нея, вярвам, се възвръщат силите…

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??