Nov 12, 2018, 8:54 AM

Над нещата - Вярвам /Неделя/ 

  Poetry » Other
436 6 6

Можеше да дойде днес, но – не!

Бе решила, че така ѝ е добре.

Позагали гръбчето на планината.

Тя се гушна в светлината.

 

Беше обич, от щастливите.

С нея, вярвам, се възвръщат силите…

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??