22 дек. 2006 г., 20:56

Над твоя гроб 

  Поэзия
958 0 2

Надвесена над твоя гроб
от мъката по тебе стена-
ще продължи суровият живот,
но няма да е същият за мене.


От снимката ме гледаш ти
и искаш да говориш,но не можеш.
Опитваш се със поглед да ме утешиш
и да ми кажеш да не се тревожа.


Не ще забравя нивга твоя лик,
когато със смъртта се ти прегърна.
Не ще забравя нивга онзи миг,
когато за последен път те зърнах.


Дали ще чуя пак да ми шептиш?
Дали ще те усетя и приема?
Не знам,ала където и да си,
ти ще останеш винаги със мене.

 

© Татяна Начкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??