26 февр. 2014 г., 15:16

Надежда 

  Поэзия
413 0 0

Надежда

Тази нощ ще дойда в твоя сън -

когато ще си топла и сама...

когато пролетният дъжд ръми навън -

безброй целувки ще ти донеса...

 

Страхувам се - отдалечаваш се от мен,

невидимата нишка между нас линее,

но аз към теб все тъй съм устремен

и любовта в сърцата ни живее...

 

Любима, усмихни се - ще се върна!

Ще има пак целувки бездиханни.

Със цялата си нежност пак ще те прегърна

и ще се затворят всички стари рани.

 

Недей, не мога с теб да се сбогувам...

Кой може на сърцето да нарежда?

Аз коленича и целувам

заглъхващите стъпки на надежда...

МК@2000

 

© Марио Кроненберг Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??