8 авг. 2020 г., 07:29

Надежда 

  Поэзия » Гражданская
568 1 0

Ден на надеждата.

 

Надежда

 

Избира човекът, с труд и с пот,

щастие в дните си сам да подрежда.

Разбира, че важното в този живот,

е никога да не губи надежда.

 

Работи, твори, докрай се раздава,

върви напред, назад не поглежда.

И това, което в сърцето остава,

е вярата в утре, с любов и с надежда.

 

И без нас, някак, светът се нарежда,

а за някого ние сме целия свят.

И в очите ни види ли лъч на надежда,

ще се усмихва, ще бъде богат.

 

Явор Перфанов©

07.08.2020 г.

Г. Оряховица

 

© Явор Перфанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??