29 апр. 2021 г., 11:44  

Надежда 

  Поэзия » Любовная
805 0 2

Чакам да се върнещ днес - в чувставата ти да има промяна
немислимо нещо е за мен - без теб живота ми смисъл няма
отсъствието твое оцених - остави то голяма рана
без страх от обич прокървих - сърцето мое в плен остана
щастлив съм само аз разбрах - щом съдбата ни е слята
в прегръдките ми щом стои - усмивката на моята избрана.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??