29.04.2021 г., 11:44 ч.  

Надежда 

  Поезия » Любовна
806 0 2

Чакам да се върнещ днес - в чувставата ти да има промяна
немислимо нещо е за мен - без теб живота ми смисъл няма
отсъствието твое оцених - остави то голяма рана
без страх от обич прокървих - сърцето мое в плен остана
щастлив съм само аз разбрах - щом съдбата ни е слята
в прегръдките ми щом стои - усмивката на моята избрана.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??