Apr 29, 2021, 11:44 AM  

Надежда 

  Poetry » Love
782 0 2

Чакам да се върнещ днес - в чувставата ти да има промяна
немислимо нещо е за мен - без теб живота ми смисъл няма
отсъствието твое оцених - остави то голяма рана
без страх от обич прокървих - сърцето мое в плен остана
щастлив съм само аз разбрах - щом съдбата ни е слята
в прегръдките ми щом стои - усмивката на моята избрана.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??