Назад с тъга не се оглеждай!
А смело все напред върви
Добрите хора в пътя си ти срещай
Една усмивка в себе си носи
Животът пъстър като селска черга
Далече ще те отведе
А в себе си таи надежда-
! тя грее в мрачни дни.
© Надежда Тодорова - НадиКа
© Надежда Тодорова - НадиКа Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »
Далече ще те отведе
А в себе си таи надежда-" ... Чудесно! Глас и успех!