22.05.2024 г., 8:15 ч.

Надежда 

  Поезия » Акростихове
87 1 2

Назад с тъга не се оглеждай!

А смело все напред върви

Добрите хора в пътя си ти срещай

Една усмивка в себе си носи

Животът пъстър като селска черга

Далече ще те отведе

А в себе си таи надежда-

тя грее в мрачни дни.

© Надежда Тодорова - НадиКа

© Надежда Тодорова - НадиКа Всички права запазени

Произведението е включено в:
  900 

Произведението е участник в конкурса:

Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??