11 февр. 2008 г., 08:17

надежда 

  Поэзия
658 0 3

Няма да загубя сърцето си.
Ще излея отровата в проза.
Ще измия в локвата себе си.
Ще заема молитвена поза.
И тогава ще видя душата ти,
как блести, от любов засияла.
И захвърлила мъки и горести,
към небето възнася се, бяла.
И ще знам, в този миг на прозрение,
че молитвите ми са чути.
И че въпреки нашето падение,
Бог спасява ни хиляди пъти.
Ти се справи със своите горести,
но  стои моят тежък недъг.
И с надежда облечена моля се,
да се моли с мен някой друг.

© Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??