30 апр. 2014 г., 21:10

Надежда и Любов 

  Поэзия » Любовная
377 0 0

Нямам крехки думи.

Само разпукани спомени...

Вкаменени жълти албуми,

апотеоз на делата ми сторени.

 

Нямам и младост наивна.

Само следи – разпилени...

И тази радост привидна,

хаос от чувства стаени.

 

Имам те, Теб! Като камък.

Да те хвърля нагоре – в простора.

Сърце на богиня !

                         В небесния замък...

Със Тебе, Любов, да отворя!

 

Не се връщай сама... Любов!

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??