6 апр. 2005 г., 13:07

Надеждата е минзухар 

  Поэзия
1062 0 4
Надеждата е минзухар - гори в полето на душата. Необятната... И нито вятърът или сезоните, като ръка могат да го угасят. В душата ни градина минзухари.

© Лили Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??